DVO Training:
 1. Geen training deze week 08-02 HD

Informatie

Algemeen:
BMX is geen sport voor watjes, geheel ten onrechte wordt het door de leek nog gezien als een kindersport. Het is net als bijvoorbeeld voetballen een hele leuke sport ook voor kinderen maar de toppers in de de BMX zijn midden 20 jaar. Ben je over de top heen dan kun je nog altijd deelnemen in de veteranenklassen, dus je ziet maar BMX is net als de meeste andere sporten, een sport die beoefend kan worden door jongens en meisjes ongeacht hun leeftijd. De belangrijkste eigenschappen die een BMX-er   moet hebben is lef, niet bang om te vallen en een hele goede fietsbeheersing.

Deze fietsbeheersing leren wij je bij de trainingen. Een BMX circuit is gemiddeld 400 meter lang en bestaat uit verschillende soorten hindernissen, de ene rijder zal kiezen voor spectaculaire jumps om de hindernis te nemen, de andere rijder zal kiezen om met fietstechniek deze hindernis te nemen. Bij een BMX wedstrijd worden eerst drie kwalificatie manches verreden, de beste 4 (KNWU) gaan over naar de finale ritten, als er na de diverse 1/8, 1/4, 1/2 finaleritten nog 8 rijders over zijn volg  de finale waaruit de winnaar tevoorschijn komt.

BMX fiets:
Een BMX fiets waarmee je wedstrijden kunt rijden is in principe alleen te koop bij BMX speciaal zaken (zie ook onze adressen pagina). Informeer eerst bij je club voordat je voor de eerste keer een BMX fiets koopt want anders is de kans zeer groot dat je een miskoop hebt gedaan. BMX fietsen zijn te koop in 5 maten met verschillende banddikten en dan heb je nog de zogenaamde cruiser met 24 inch wielen. Dit is een aparte klasse in de BMX sport.

Uitgebreide informatie met daarin alles over BMX en onze club is verkrijgbaar in ons clubgebouw.

Vraag er gerust naar!

NFF (Nederlandse Fietscross Federatie):
Wil je aan NFF wedstrijden meedoen, moet je eerst een NFF Federatiekaart aanvragen. Hoe gaat een licentieaanvraag in zijn werk? Ten eerste moet je lid worden van een club. Als je een NFF federatie kaart wil moet je een kopie van je paspoort of identiteitsbewijs inleveren bij het secretariaat (Patrick Brunsveld). Als je dat niet hebt ga je op het gemeentehuis een uittreksel van de burgerlijke stand of het geboorteregister halen. Vervolgens wordt een NFF Federatiekaart aangevraagd en krijg je een startnummer toegewezen.

Met dit startnummer kun je aan alle NFF wedstrijden deelnemen. Deze wedstrijden zijn meestal op zaterdag en zijn geschikt voor beginnende en recreatieve rijders. De NFF organiseert haar eigen kampioenschappen. Voor meer informatie over de NFF klik op het logo

KNWU (Koninklijke Nederlandse Wielren Unie):
Als je lid bent van BMX club DVO Haaksbergen, ben je automatisch in het bezit van een KNWU Basislicentie waarmee je de KNWU Afdelingswedstrijden in afdeling Noord/Oost mag meerijden. Vervolgens krijg je van de KNWU een persoonlijke inlogcode waar je mee kunt inloggen in “Mijn KNWU”.  Wil je nationale of internationale wedstrijden rijden moet je een wedstrijdlicentie aanvragen. Voor een KNWU wedstrijdlicentie ga je naar mijn KNWU en klik je bij KNWU wedstrijdlicentie aan. 

Klik op het KNWU logo om naar de website te gaan. Ga vervolgens naar inloggen -> mijn KNWU om in te loggen met je persoonlijke inlogcode. Volg de stappen op het menu, vergeet niet je pasfoto te uploaden. KNWU wedstrijden zijn meestal op zondag. Afdelingswedstrijden (AK) zijn geschikt voor beginnende rijders, heb je ambities om aan officiële Nederlandse, Europese, Wereldkampioenschappen of andere grote wedstrijden mee te doen moet je een KNWU licentie hebben.

Algemene informatie:
Om iedereen de mogelijkheid te geven kennis te maken met fietscross of BMX zoals we tegenwoordig ook zeggen, is het mogelijk om proeflessen te volgen. DVO Haaksbergen heeft de beschikking over eigen materiaal. Gedurende een proefperiode van 5 aaneengesloten lessen(indien onderbreking even melden) kan je gebruik maken van een fiets, helm, body-protector en handschoenen. Dit om te kijken of je deze sport wilt gaan beoefenen, alvorens je de benodigdheden aanschaft. Als je al eigen materiaal hebt is dit natuurlijk ook goed. Graag dit wel vermelden bij de inschrijving. Soms kan de start met de proeflessen wat langer duren I.v.m. het beperkte aantal fietsen wat beschikbaar is voor de proefperiode.

Tijdens deze proefperiode is het verplicht om naast de helm en de handschoenen een stevige lange broek (geen nylon trainingsbroek), een shirt met lange mouwen en stevige schoenen aan te doen. Wellicht heb je een setje beschermers van het skeeleren liggen voor je ellebogen en knieën. Dan raden wij aan deze om te doen.

Om BMX te ervaren en je wilt een proefperiode volgen kun je je opgeven op het volgende mailadres: info@dvohaaksbergen.nl of dvohaaksbergen@gmail.com.

Voor deze proefperiode vraagt de club een kleine bijdrage van € 25.- dit is voor het gebruik van het materiaal en de verzekering. Na aanmelding van het aspirant lidmaatschap, wordt er binnen enkele weken een mail gestuurd met de betalingsinformatie. Tijdens de proefperiode kan er alleen op donderdagavond getraind worden, deze training begint om 18.30 uur en eindigt om 19:30 uur. Zorg dat je minimaal 10 minuten voor aanvang van de training aanwezig bent om de spullen te pakken en je te melden in de kantine. Na de proef periode zul je een keus moeten maken of je doorgaat met BMX-en.

Heb je na deze proefperiode besloten om door te gaan met BMX-en, dan kun je lid worden van DVO Haaksbergen. Je krijgt dan een factuur voor de betaling van de contributie. Na betaling van de contributie word je aangemeld bij de KNWU en NFF bonden. Na aanmelding krijg je bericht op je mailadres met bevestiging dat je lid bent van deze bonden. Op dat moment kun je jou eigen bordnummer aanvragen  bij de KNWU (Koninklijke Nederlandse Wieler Unie). Nummer van NFF (Nederlandse Fiets Federatie) krijg je automatisch bij aanmelding.

Na de proefperiode moet je zelf voor materiaal gaan zorgen of je huurt het materiaal per maand van DVO Haaksbergen. Te denken valt aan een fiets, helm en handschoenen. Aan te raden is om ook body-protector aan te schaffen. Neem vooral een kijkje bij onze sponsoren. Zij kunnen je een goed en betrouwbaar advies geven. Bij wedstrijddeelname is het verplicht om het clubshirt te dragen deze regels staan in ons huisreglement. Bestel deze op tijd via haaksbergen@fietscross.org.

Wil je je graag aanmelden voor de proeflessen? Vul dan gelijk bij de eerste proefles op donderdagavond het aanmeldingsformulier in.  

Trainingstijden:
Dinsdag en donderdag:

Groep 1 : 18:30 – 19:30 uur (Hier trainen de laatst ingestroomde leden) en leden tot 13 jaar.
Groep 2: 19:30 – 20:45 uur

 Proeflessen zijn  op DONDERDAG van 18:30 tot 19:30 uur!

Er zijn bij DVO Haaksbergen ook alternatieve trainingen. Hiervoor moet je echter wel eerst lid zijn.
Wil je meer informatie over de huidige training(en) en/of  alternatieve training(en)?

Kijk dan in de kantine op het prikbord of stuur even een bericht naar dvohaaksbergen@gmail.com

Wedstrijden en cursussen:

DVO Haaksbergen organiseert jaarlijks 3 of meer wedstrijden per jaar. Ook organiseert DVO EHBO en trainer cursussen. De ouders kunnen aan de cursussen mee doen mits ze dan ook inzetbaar zijn tijdens activiteiten, evenementen of wedstrijden.

 DVO Huisregels:

1.  De aanwijzingen van bestuur en trainers dienen opgevolgd worden. (zie ook trainingsreglement)

2.  Diegene die zich schuldig maakt aan vernielingen of misdragingen op het DVO terrein zal de aangerichte schade moeten vergoeden en/of eventueel herstellen en zal voor de periode van een maand geschorst worden.

3.  Het is verboden om in de kantine en vlak naast de baan te roken.

4.  Tijdens de reguliere trainingen door de Club geregeld worden geen alcoholische drank in de kantine verkocht.

5.  Het is niet toegestaan op de baan te fietsen zonder de voor geschreven kleding en zonder helm, of met een andere fiets dan een BMX crossfiets.

6.  Het is niet toegestaan op de baan te fietsen zonder dat er een (hulp)trainer en een EHBO-er aanwezig is.

7.  Het is verboden om te trainen buiten de officiële trainingstijden zonder toestemming van het bestuur, als er getraind wordt dient er altijd iemand aanwezig te zijn met een EHBO of BHV diploma en iemand die ouder is dan 17 jaar.

8.  Ieder lid is verplicht dat Hij of Zij (bij minderjarig één van de ouders) meehelpt met de voorbereiding en tijdens evenementen en met het onderhoud van de accommodatie van DVO.

9.  Rijders die met een licentie van BMX Club DVO Haaksbergen uitkomen in wedstrijden van KNWU en NFF zijn verplicht het verenigingstenue te dragen. Rijden in een clubshirt is verplicht voor alle licentiehouders. Er zijn 2 mogelijkheden om hiervan vrijgesteld te worden:
9.1. De sporter is opgenomen in een bij KNWU aangemeld 9.1 Landelijk BMX Team (LBT) en rijdt daardoor in teamkleding. Opmerking: opname in een Landelijk BMX Team is mogelijk vanaf 1 januari in het kalenderjaar dat een sporter minimaal 13 jaar is of wordt.

9.2. De sporter heeft een KNWU Amateur / Sportklasse licentie of is, deze rijders worden door de vereniging vrijgesteld van het rijden in het clubshirt. Er zal een mogelijkheid zijn op het clubshirt binnen de voorschriften om één privésponsor te plaatsen. Aan de overige kleding, zoals broeken of helmen, worden geen aanvullende verplichtingen gesteld. Het is niet toegestaan om na 1-10-2011 nieuwe sponsoruitingen anders dan die van de clubsponsors te plaatsen op het wedstrijdshirt (m.u.z. genoemd in artikel 7 punt 1 en 2).

10. Trainingsleden zijn leden die een licentie bij een andere vereniging hebben maar deelnemen aan clubtrainingen bij DVO, de contributie is gelijk aan de contributie van andere leden van DVO, KNWU en NFF licentiehouders trainingsleden wordt geen basis licentiekosten inrekening gebracht. Trainingsleden worden alleen geaccepteerd als zij aan de volgende voorwaarden voldoen. Zij dienen zich te houden aan het huishoudelijk en trainingsreglement van BMX Club DVO Haaksbergen m.u.z. van het dragen van het clubtenue.

Vrijwilligersbeleid:

DVO Haaksbergen heeft de naam Door Vrienden Opgericht. Dit is de kracht van onze vereniging. Toch merken we de laatste jaren dat er veel druk ligt op het tijdschema van de ouders, waardoor de ouders of leden een andere tijds keuze maken dan helpen bij de vereniging.

Toch heeft de vereniging jullie ook nodig!

Lid worden van een vereniging is ook mee helpen bij een vereniging, dat is bij ons en bij elke andere vereniging. Als je lid word bij een vereniging, ga je automatisch akkoord met alle regels van die vereniging. Dit is bij ons niet anders.

Wij hebben al jaren een vrijwilligersbeleid en dat leggen wij hieronder nogmaals uit. 

Lid worden van onze vereniging betekent ook verplichting tot:

 • Ouders of rijders (indien meerderjarig) verplichten zich tot ondersteuning in tijd bij alle wedstrijden of andere activiteiten van de vereniging.
 • Verzorgen of helpen bij trainingen.
 • EHBO/BHV tijdens trainingen/wedstrijden.
 • Onderhoud aan het gebouw, zoals schilderen en timmerwerkzaamheden.
 • Onderhoud in het groen/buiten, zoals grasmaaien, onkruid wieden en baanonderhoud.
 • Kantine/bardienst tijdens trainingen/werkzaamheden.
 • Schoonmaakwerkzaamheden in en om de bijgebouwen (kantine, EHBO/ juryhuis).
 • Mede organiseren van evenementen.
 • Bestuurs- / coördinatorfunctie.

Indien U één van deze functies uitvoert, laat U dan niet beletten om ook te helpen bij andere functies.

Bijvoorbeeld: U zit/komt in het bestuur helpen, Dan mag U met een gerust hart het gras maaien of helpen bij het baan onderhoud o.i.d. Daar zal Niemand U kwaad om aan kijken.

Wij als bestuur willen niet uw tijd indelen en we gaan ook niet over tot sanctie’s of extra geld vragen omdat mensen niet willen of kunnen helpen.
Wij als bestuur hopen dat u begrijpt dat we voor uw kind of u zelf alles top in orde willen houden en dat wij kunnen genieten van hun acties op en om de baan. We willen een vereniging zijn waar wij met plezier komen dat het iets is van ons allen. 

We willen graag een club “één voor allen en Allen voor één” zijn.

Dus vragen wij u om wat tijd beschikbaar te stellen voor onze vereniging.

Alvast bedankt. 

Het bestuur. 

Lidmaatschapskosten:

Leden krijgen automatisch een  Nederlandse Fietscross Federatie (NFF) licentie. KNWU Lidmaatschap is een optie. Voordat je deze gaat aanvragen, is het aan te raden jezelf goed te informeren via dvohaaksbergen@gmail.com  i.v.m. de verschillende licenties.

Lidmaatschap betalingen gaan via automatische incasso.
1e Persoon uit gezin:
€ 120,- contributie & €10,- NFF licentie.
2e Persoon uit gezin:
€ 120,- contributie & €10,- NFF licentie.
3e Persoon uit gezin:
€ 95,- contributie & €10,- NFF licentie.
4e Persoon uit gezin:
€ 95,00 contributie & €10,- NFF licentie.
Optie: KNWU lidmaatschap € 14.- p/j 

Trainingslid:
€ 150,- contributie, mits KNWU of NFF licentie elders.

Kwartaal betalingen:

Bij DVO is het mogelijk om ook per kwartaal te betalen. 
1e Kwartaal € 30,- contributie + € 10,- NFF licentie + € 14 basislicentie KNWU,

2e Kwartaal € 30,- contributie,
3e Kwartaal € 30,- contributie,
4e kwartaal € 30,- contributie,

Download document: Inschrijf formulier nieuwe leden

Opzeggen lidmaatschap kan via mail op dvohaaksbergen@gmail.com of schriftelijk worden gedaan door jezelf (indien minderjarig, je wettelijke vertegenwoordiger). Doe dit vóór 01 DECEMBER voor het komende kalenderjaar.

Opzeggingen tot en met 31-1 van het lopende kalenderjaar worden i.v.m. late afmelding wel verwerkt. De volgende kosten worden dan wel in rekening gebracht: kosten NFF licentie, basislicentie KNWU en 1 kwartaal contributie. 
Opzeggingen is per kwartaal mogelijk maar wordt wel het kwartaal tarief berekent. Dan moet er minimaal het kwartaal waar in de opzegging plaats vind worden betaald en de voorgaande kwartalen van dat jaar. Dit kan alleen bij het definitief stoppen van de rijder en niet als hij wil overstappen naar een andere club.

 Algemene info KNWU:

In Nederland kennen wij verschillende soorten KNWU wedstrijden binnen de BMX. Bij de BMX verenigingen worden er club- of inter-clubwedstrijden georganiseerd. Deze wedstrijden worden in een klein verband verreden. Een stapje hoger zijn de Afdelingskampioenschappen (AK wedstrijden). Nederland is verdeeld in drie afdelingen, te weten: Noord Oost, West en Zuid. De ligging van de vereniging waarbij je bent aangesloten, is bepalend tot welke afdeling je hoort. Iedere afdeling rijdt zijn eigen competitie en heeft zijn eigen reglement voor deze competitie. Deze AK wedstrijden worden gedurende het jaar verreden en leveren aan het einde van het jaar een Afdelingskampioen op. Dit is degene die het beste gepresteerd heeft gedurende het seizoen binnen zijn klasse. De volgende stap zijn de Nationale wedstrijden, waaronder de Top Competitie (TC) wedstrijden. De TC wedstrijden gaan over een aantal wedstrijden die verspreid over Nederland worden verreden. Ook hier wordt een klassement (dit geldt niet voor alle categorieën) opgemaakt waarmee aan het einde van het jaar de TC winnaar wordt bepaald. Op een nog hoger niveau liggen de Internationale wedstrijden. De European League wedstrijden, Europese Kampioenschappen (EK) en de Wereld kampioenschappen (WK).

Ook worden er een aantal eenmalige wedstrijden georganiseerd. Het Nederlands Kampioenschap, Nederlands Club Kampioenschap, vakantiewedstrijden en een aantal indoor wedstrijden. Deelname aan het NK, EK en WK kan alleen op uitnodiging van de KNWU. De beste rijders uit de BMX Kwalificatie ranglijst worden uitgenodigd op basis van criteria die de KNWU heeft vastgelegd.

Wat is er anders ten opzichte van een NFF-licentie?

Elk lid van DVO Haaksbergen is door een basis lidmaatschap ook lid van de KNWU

Een KNWU licentie. Voordat je deze gaat aanvragen, neem dan eerst even contact op met de club vertegenwoordiger (voor de contactgegevens zie het verhaal over de NFF).

Een KNWU stuurbordnummer. Het stuurbordnummer kun je bij je licentieaanvraag aanvragen op de KNWU-website.

Medische keuring (vanaf 16 jaar). Als je ouder bent dan 16 jaar, ben je verplicht om in principe éénmalig een sportmedische keuring te ondergaan om zeker te weten dat je gezond genoeg bent om de inspanningen te kunnen leveren. Deze keuring kun je laten doen bij een sportmedisch adviescentrum bij jou in de buurt en wordt vaak vergoed door de zorgverzekering. Onderkant formulier

KNWU Reglementen

De volgende documenten heeft de KNWU  gepubliceerd op haar website.
Deze zijn door deze linken te gebruiken te lezen op hun site:

Link: http://www.knwu.nl/bmx/jury-reglementen

Link: KNWU BMX 

Link: Procedure BMX transponders 2017

Link: BMX NK 2017 Versie 6 januari

Link: BMX kwalificatie eisen NK-EK-WK 2017

Link: Licentie-matrix BMX 2017

Link: BMX kalender 2017 versie 13 januari

KNWU afd. Noord Oost:

Link: KNWU BMX reglement Noord Oost 2017

Algemene info NFF:

De NFF Club vertegenwoordiger is (Naam Club vertegenwoordiger) :te bereiken via: E-mailadres:  dvohaaksbergen@gmail.com
of mobiel bereikbaar 06-……………..  dit alleen na 17.30 uur

De club vertegenwoordiger is primair het aanspreekpunt voor alle NFF zaken. Voor de NFF, voor de club, maar ook voor alle leden van DVO Haaksbergen. De club vertegenwoordiger zorgt voor de communicatie, inschrijvingen, ophalen van inschrijfgelden (te voldoen vóór aanvang van de wedstrijd op de wedstrijddag zelf) en afdracht aan de NFF. Tevens is hij op de dag van de wedstrijd aanwezig of heeft hij een vervang(st)er aangewezen als hij verhinderd is. Dit word jullie per mail voor de wedstrijd meegedeeld.

Inschrijven voor een wedstrijd kan via de mail die iedereen ontvangt van het moment dat iemand lid is geworden . Deze wordt een aantal weken voor de wedstrijd verstuurd. De inschrijflijst met de namen van de DVO haaksbergen rijders staat gesorteerd op NFF stuurbordnummer.

Het secretariaat-NFF zorgt voor de volgende lijsten:
– Regio wedstrijden (NFF regio noord – oost)
– Nationale kampioenschappen

Wedstrijddeelname:

Betaling van de wedstrijdgelden geschiedt direct aan het NFF-secretariaat, in ieder geval vóór aanvang van de wedstrijd.

Voor de Nationale Kampioenschappen kan er worden ingeschreven voor diverse klasses. Wil je deelnemen aan meerdere klasses, dan schrijf je je dus ook 2 of 3x in. Onderstaand het overzicht:

Eigen klasse op de 20 inch.

Cruiserklasse op de 24 inch.

Promotieklasse (klassement van NK tot NK) op de 20 of 24 inch fiets. Met ingang van medio 2015 is de promotieklasse vernieuwd en nu voor alle leeftijden te rijden. Het is bedoeld om op een hoger niveau deel te nemen aan een nationale wedstrijd.

Indien het nodig is om een wedstrijdinschrijving te annuleren, Geschied dit z.s.m. via haaksbergen@fietscross.org , dan is er geen inschrijfgeld verschuldigd.

Bij aankomst, controleer je de naam en klasse van jezelf/zoon en/of dochter op de lijst bij de organiserende vereniging. Hierna meldt je je aan bij De club vertegenwoordiger of evt. vervanger (om/voor 08.30 uur bij Regiowedstrijden en om/voor 09.15 uur bij Nationale Kampioenschappen). Je geeft direct evt. afwijkingen aan, welke je op de lijst hebt geconstateerd. Een no-show kost 25 punten en ook ben je inschrijfgeld verschuldigd.

NK-NFF:
Het NK-NFF mag/kan enkel verreden worden door de gekwalificeerde rijders en rijdsters. Hiervoor wordt de inschrijving geregeld door de club vertegenwoordiger voor alle gekwalificeerde rijders! Kwalificatievereiste is het minimaal aantal van 4 verreden Nationale Kampioenschappen na het pinksterweekeinde tot het volgende NK. De lijst van deelname ontvangt u via de mail. Rijders van DVO Haaksbergen (m.u.v. NFF-leden elders) zijn in het bezit van een geldige NFF Licentie en NFF bordnummer.

De volgende documenten heeft de NFF  gepubliceerd op haar website.
Deze zijn door deze linken te gebruiken te lezen op hun site: NFF

Link: Huishoudelijke reglement

Link: Baankeuringen

Link: Wedstrijden District Oost

Link: Wedstrijden Nationaal

Sponsoring:

Wij beschouwen sportsponsoring als een unieke communicatie mogelijkheid, die direct of indirect voortvloeit uit de BMX activiteiten van onze club en onze rijders(sters). Daarnaast is sportsponsoring voor ons een zeer belangrijke ondersteuning en maatschappelijk belang, om onze leden optimaal te kunnen laten deelnemen aan hun geliefde sport.

Juist omdat sport de uitstraling heeft van sportief, sympathiek en dynamisch. In een tijd waarin gezondheid en beweging belangrijke maatschappelijke thema’s zijn, kunt u met sportsponsoring blijk geven van uw betrokkenheid.

Sponsoring kan door middel van geld of in geld waardeerbare goederen/diensten of giften van materialen, waartegenover DVO Haaksbergen de communicatie van de sponsornaam, in overeenstemming met door beide partijen hierover gemaakte afspraken, zo goed mogelijk zal behartigen. 

BMX is een extreem sport en wordt in alle lagen van de bevolking beoefend, ongeacht inkomen, beroep en leeftijd. Het is een sport voor jong en oud. Een sport die zowel op individueel- als op clubniveau kan worden gespeeld “Competitief en recreatief”. Kortom, een sport met vele mogelijkheden. U als sponsor, kunt door middel van sponsoring laten zien dat u de BMX sport een warm hart toedraagt of gewoon wilt ondersteunen. 

In dit plan schetsen wij een profiel van onze BMX-vereniging en zetten wij uiteen wat ons sponsorbeleid is. Tevens geven wij aan welke mogelijkheden er zijn om uw bedrijfsnaam via onze vereniging te communiceren en daarmee publiciteit te genereren. Het resultaat voor u als sponsor is verhoging van naamsbekendheid, imagoverbetering, imagoverandering, sociale activiteiten en omzetvergroting.

Voor onze BMX Club zijn sponsorgelden een welkome bron voor de continuïteit van de vereniging, de verenigingsactiviteiten, het onderhoud van onze accommodatie en om te blijven te voldoen aan nieuwe eisen en uitdagingen.

Om onze rijders in clubkleding te kunnen laten rijden hebben wij steun nodig. Voor de sponsorcommissie is dat het hoofddoel. Financiële ondersteuning door onze sponsoren heeft er opnieuw voor gezorgd dat we in mooie eigen kleding kunnen rijden. Dit is voor ons zeer waardevol, dus denk aan onze sponsoren als u iets nodig heeft.

U vind onze sponsoren door op bijgaande logo’s te klikken, zij bevatten een link naar hun site of mailadres.
De hoofdsponsoren:

– Mees van den Brink
– Bos Tegelwerken

Denkt u als ondernemer ik kan of wil DVO ook steunen. Neemt u dan contact op met de sponsorcommissie of vul het contact formulier rechts in.

Sponsorcommissie
Marc Bos
06 – 51 24 20 83
Herman Dijk
06 – 53 59 06 36

Wij bedanken de huidige sponsors van DVO voor de steun.

  Afbeeldingsresultaat voor logo knwu

  KNWU
  Wattbaan 31- 49
  3439 ML Nieuwegein
  Postadres
  Postbus 2661
  3430 GB Nieuwegein
  030-7513300
  E-mail fietscross@knwu.nl
  Website Link: www.knwu.nl

  Afbeeldingsresultaat voor NFF Logo

  NFF
  Secretariaat NFF
  Rob Waaijenberg
  Koolmeesstraat 1
  7731 XK Ommen

  tel.: 06 – 36 40 50 12
  E-mail secretaris@nff-fietscross.nl
  Website Link: www.nff-fietscross.nl
  .

  Official website
  KNWU Afdeling Noord Oost

  E-mail secretaris@bmxnoordoost.nl
  Website Link: www.bmxnoordoost.nl

  Website Link: Vereniging KNWU afdeling Noord Oost


  .

  The European Cycling Union

  Maison du Sport International

  Avenue de Rhodanie 54
  CH – 1007 Lausanne
  Tel: +41 21 601 03 86
  Mob.: +39 342 803 34 87
  e mail: mail@uec.ch

  Website link: UEC
  .